Infopunten

CAFE KOER IN HET LEOPOLDPARK

  • Café Koer, in het Leopoldpark blijft het kloppend hart van TAZ, waar jong en oud, artiest, publiek en toevallige passant elkaar ontmoeten. In de tent krijgt de publiekscatering net zoals vorig jaar een vaste stek. Schuif mee aan tafel bij de TAZ-artiesten en -medewerkers. De keuken is elke dag open van 11u30 tot 14u en van 17u30 tot 21u.
    De tent (bar) is open van 10u tot 2u.
  • Aan de infostand (naast de tent) kan je - elke dag van 10u tot 21u - terecht met alle vragen. Je vindt er de TAZette, de programmabrochure, het parkplan met een overzicht van alle activiteiten in het park, het stadsplan met aanduiding van de TAZ locaties, flyers van de voorstellingen, enz. 
  • Ook in het Leopoldpark huist het Familiepark met tal van voorstellingen voor kinderen. Meer informatie hierover verkrijg je door naar de 'Programma' pagina te gaan.
     
  • Vanaf 23u draait Jan Ducheyne plaatjes in het cultuurcafé van cc De Grote Post. Een immer verrassende muziekselectie van onze eigenste Monsieur Le Selecteur en zijn gasten. Om 24u wordt de Lokettenzaal the place to be, Club Terminus indachtig serveren we verrassende bands in een clubby sfeer. Onze muziekselecteur doet er dan even het zwijgen toe, maar geen nood, na het optreden vliegt hij opnieuw in tot de vroege uurtjes.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief