Place Musette met o.a. Sarah D’hondt

huisorkest o.l.v. Derek

Franse Chanson

Het terras op Café Koer in het Leopoldpark roept vanaf 18u de sfeer en gezelligheid van Montmartre op. Elke avond grasduint een vast huisorkest met een gastmuzikant in het rijke repertoire van het chanson. Geen groots podium, maar een intieme setting waar je kan dansen, iets drinken, meezingen én een kunstschilder in volle actie kan zien.

Het vaste huisorkest bestaat uit accordeonist Rony Verbiest, contrabassist Mario Vermandel, gitarist Hans Van Oost, drummer Luc Vanden Bosch en zanger, gitarist Derek. Elke avond speelt de band van 19u tot 19u45 musette, van 20u tot 20u45 vervoegt frontman Derek de rangen, van 21u tot 22u vult een gastzanger het rijtje aan. Tussendoor kan je er volop genieten van Franse sfeermuziek.

te gast Sarah D’hondt
Sarah D'hondt (zie ook Sarah D"Hondt Quartet met Souvenir in Amuse gueule) heeft een stevige reputatie als chansonnière. Door haar mooie opvallende stem en sterke podiumprésence noemt men haar ook wel ‘De Nachtegaal van Gent’. De jonge kunstenares Mélody Boulaert sluit samen met Sarah Place Musette af.

MET STEUN VAN: Provincie West-Vlaanderen.

tickets

Sat 05-08-17
18-23u
NON-STOP
gratis