Place Musette met o.a. Patrick Riguelle

huisorkest o.l.v. Derek

Franse Chanson

Het terras op Café Koer in het Leopoldpark roept vanaf 18u de sfeer en gezelligheid van Montmartre op. Elke avond grasduint een vast huisorkest met een gastmuzikant in het rijke repertoire van het chanson. Geen groots podium, maar een intieme setting waar je kan dansen, iets drinken, meezingen én een kunstschilder in volle actie kan zien.

Het vaste huisorkest bestaat uit accordeonist Rony Verbiest, contrabassist Mario Vermandel, gitarist Hans Van Oost, drummer Luc Vanden Bosch en zanger, gitarist Derek. Elke avond speelt de band van 19u tot 19u45 musette, van 20u tot 20u45 vervoegt frontman Derek de rangen, van 21u tot 22u vult een gastzanger het rijtje aan. Tussendoor kan je er volop genieten van Franse sfeermuziek.

Te gast Patrick Riguelle
Patrick Riguelle verdiende zijn sporen met eigen bands en speelde bij tal van (inter)nationale artiesten. In 2006 (her)ontdekt hij het Frans, zijn moedertaal, en gaat hij op tournee met Franse liedjes. Op ‘Un premier amour’ (2012) verzamelt hij eigen songs en obscure Franse chansons uit de vorige eeuw. Rosita Tristano komt langs met haar schildersezel.

MET STEUN VAN: Provincie West-Vlaanderen.
In het kader van BRUS | OOST, een samenwerkingsproject met de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

tickets

Fri 04-08-17
18-23u
NON-STOP
gratis