Place Musette met o.a. Mich Walschaerts

huisorkest o.l.v. Derek

Franse Chanson

Het terras op Café Koer in het Leopoldpark roept vanaf 18u de sfeer en gezelligheid van Montmartre op. Elke avond grasduint een vast huisorkest met een gastmuzikant in het rijke repertoire van het chanson. Geen groots podium, maar een intieme setting waar je kan dansen, iets drinken, meezingen én een kunstschilder in volle actie kan zien.

Het vaste huisorkest bestaat uit accordeonist Rony Verbiest, contrabassist Mario Vermandel, gitarist Hans Van Oost, drummer Luc Vanden Bosch en zanger, gitarist Derek. Elke avond speelt de band van 19u tot 19u45 musette, van 20u tot 20u45 vervoegt frontman Derek de rangen, van 21u tot 22u vult een gastzanger het rijtje aan. Tussendoor kan je er volop genieten van Franse sfeermuziek.

Te gast Mich Walschaerts
Mich Walschaerts is de jongste van de broers Kommil Foo. (zie ook Een middag met Kommil Foo). Als uitmuntend zanger en violist is hij thuis in het Franse chanson en weet hij als geen ander het publiek op te zwepen. Geniet deze avond ook van het werk van beeldend kunstenaar Jacques ’t Kindt.

MET STEUN VAN: Provincie West-Vlaanderen.
 

tickets

Wed 02-08-17
18-23u
NON-STOP
gratis