Hoe bereiken?

Vzw Tartart (TAZ) is gehuisvest in het cc De Grote Post (H. Serruyslaan 18a, Oostende).

In het kader van de duurzaamheidsacties van TAZ, maar ook om praktische redenen in een drukke toeristische stad als Oostende, raden wij je graag aan om te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar TAZ te komen.

MET DE FIETS OF TE VOET

De meeste TAZ-locaties bevinden zich in het stadscentrum en zijn makkelijk te voet of met de fiets bereikbaar. De locaties in het stadsbeeld aangeduid met gele signalisatiepijlen, tonen de weg voor voetgangers en fietsers (niet met de auto).

MET HET OPENBAAR VERVOER

Met de routeplanner kan je je uitstap op voorhand plannen. Vind je niet meteen wat je zoekt, bel dan
De Lijn, info 070 220 200 (€ 0,30/min.). In de Lijnwinkels (in Oostende: Station-Brandariskaai, Directiezetel Nieuwpoortsesteenweg 110 en Marie-Joséplein – volledig overzicht op www.delijn.be), UiTloket, Visit Oostende en aan de infostand in het Leopoldpark, kan je een folder van de buslijnen, de Avondlijn Oostende en De Kusttram krijgen.

MET DE TREIN

Kom je met de trein naar Oostende dan kan je de dienstregeling nagaan via www.belgianrail.be/nl. Op het Stationsplein bevindt zich Fietspunt Oostende (in witte container), daar kan je o.a. een fiets huren, elke werkdag open van 7u tot 19u en in het weekend van 9u tot 17u.

MET DE WAGEN

Een voorstelling bijwonen, maar niet in het bezit van een wagen of liever samen uit, samen thuis? Carpoolen is de oplossing! Neem een kijkje op onze Facebookpagina, TAZ heeft een onlinegroep waar mensen kunnen afspreken om samen te rijden. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief