Herbruikbare bekers op TAZ

Duurzaamheid belooft het mantra van de toekomst te worden. Theater Aan Zee heeft een ecologische mindset en wil op vlak van milieubewustzijn een duidelijke voortrekkersrol spelen. De volgende jaren willen we zeer gericht inzetten op mobiliteit, afvalbeheer en energie. Je kan de ontwikkeling volgen via de duurzaamheidspagina op onze website. Zelf een leuk idee om TAZ groener te maken? Laat het ons weten via duurzaam@tartart.be of deel het op onze sociale media onder de hashtag #ecoTAZ.

Onze eerste stappen als duurzaam festival zullen tijdens deze editie al duidelijk merkbaar zijn. TAZ schakelt dit jaar immers over naar het gebruik van herbruikbare bekers op Café Koer. Deze bekers zorgen voor een kleinere afvalberg, wat positief is voor het milieu. 


Het gebruik van deze bekers werkt als volgt:

  1. Bij een eerste bezoek aan de kassa betaal je € 1 voor een bekerjeton.
  2. In ruil voor de bekerjeton en drankjetons krijg je aan de toog je drank in een herbruikbare beker.
  3. Nog dorst? Bij het bestellen van een nieuw drankje krijg je een nieuwe beker in ruil voor je oude. Snelle en efficiënte service gegarandeerd.
  4. Tijd om naar huis te gaan? Geef je beker af aan de toog en ontvang een bekerjeton. Deze jeton kan dan omgeruild worden aan de kassa voor € 1 of je houdt deze jeton bij voor de andere dagen van het festival.
  5. Je hebt ook de mogelijkheid om deze euro aan een goed doel te schenken. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief